O Ολυμπιακός ήταν μία μηχανή της άμυνας στο «καυτό» ΣΕΦ και το Βελιγράδι ήρθε πιο κοντά!

Ο βαθμός αυτοσυγκέντρωσης όλων στην άμυνα ήταν εντυπωσιακός και το φαληρικό γήπεδο έζησε στιγμές δόξας. Η Μονακό δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων, που έδειξαν από την πρώτη στιγμή την τεράστια επιθυμία τους να συνεχίσουν το ταξίδι για την κορυφή.



Ο στόχος της παρουσίας στο Final Four πλησιάζει και η κούπα της EuroLeague ξυπνά αναμνήσεις στους Πειραιώτες. Στο Game 1 το λαμπερό τρόπαιο της EuroLeague ήταν στο ΣΕΦ, ο κόσμος στα επίσημα το αγκάλιασε και το μυαλό γύρισε στη Ρώμη, την Πόλη και το Λονδίνο, εκεί όπου γράφτηκαν ιστορίες δόξας. Ένα άγγιγμα, μια φωτογραφία με το βαρύτιμο τρόπαιο, αυτό για το οποίο θα δώσουν μάχη οι κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. H bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague προσέφερε μοναδικές στιγμές στους φίλους του Ολυμπιακού και όλοι ανυπομονούν να το δουν ξανά από τα χέρια του Πρίντεζη, ψηλά στον ουρανό του Βελιγραδίου.

Βwin Trophy Tour ξανά στο φαληρικό στάδιο, στο δεύτερο κρίσιμο ραντεβού με τη Μονακό, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το καθοριστικό βήμα για την επιστροφή στο Final Four. Την Μεγάλη Παρασκευή στη θύρα 3 του ΣΕΦ από τις 5μμ έως και την έναρξη του αγώνα (7μμ) οι φίλοι των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του, να το αγκαλιάσουν και να αισθανθούν για λίγο, όπως οι θρυλικοί νικητές της Ρώμης, της Κωνσταντινούπολης, του Λονδίνου. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, και το bwin Trophy Tour γίνεται πιο συναρπαστικό, αφού μπορείς να διεκδικήσεις μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ολυμπιακού!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube