Την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, σχολιάζει ο Μπάμπης Χριστόγλου στο sportfm.gr.

Ζοσέ Σα: Πετυχημένη η πρώτη εμφάνιση του Σα με τον Ολυμπιακό. Είχε δύο πολύ καλές επεμβάσεις. Έδειξε ότι παίζει πολύ καλά τη μπάλα με τα πόδια, έχει γρήγορες αντιδράσεις και θα βοηθήσει την ομάδα όποτε τον χρειαστεί.

Κούτρης: Φαίνεται ότι η θέση που έχασε από τον Τσιμίκα τον έχει επηρεάσει. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες, επιθετικά όμως δεν έκανε κάτι σημαντικό. Σε αντίθεση με τον Μασούρα που φάνηκε πιο έτοιμος, βοήθησε επιθετικά και φαίνεται ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Κούτρη.

Σισέ: Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση, έχασε κι ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο βρίσκοντας τη μπάλα με το κεφάλι, αλλά για μια ακόμα φορά δεν απέφυγε τα επιπόλαια λάθη. Ο έτερος στόπερ του Ολυμπιακού, Μιράντα, ήταν καλύτερος του Σισέ, αλλά και αυτός το έκανε το λάθος του. Δεν στοίχισε, αλλά κι αυτό είναι ένα δείγμα του γιατί έχασε τη θέση του από τη βασική ομάδα.

Γκιγιέρμε: Απόλυτα πετυχημένο το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό. Κατάπιε όλους τους αντιπάλους του στη μεσαία γραμμή, έτρεξε, μόχθησε, βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ένας απόλυτα πετυχημένος χαφ. Σύντομα πιστεύω θα είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Τουρέ: Απλός, λιτός, κατανοητός, χωρίς να είναι απολύτως έτοιμος, έδειξε αυτό που περιμένον οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ότι είναι άλλη κλάση, ότι μπορεί να περάσει στους παίκτες απλά και λιτά πράγματα. Άπλωνε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και με ένα σκαμπό να είναι στη μεσαία γραμμή του Θρύλου θα κάνει παπάδες.

Βρουσάι: Ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού έχει κάνει καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο από αυτά που έκανε στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά. Έχει ταλέντο, το δείχνει στο γήπεδο, αλλά χρειάζεται οι ευκαιρίες που του δίνονται να τις αρπάζει περισσότερο από τα μαλλιά.

Ναουέλ: Αυτός ο διάολος φαίνεται ότι ξέρει καντάρια μπάλα. Στο ματς έδειξε λίγα από αυτά. Φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, μάλλον γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε ούτε τα μικρά ονόματα των συμπαικτών του. Η ποδοσφαιρική του πάστα είναι τεράστια και όσο περνάει ο χρόνος θα το δείξει.

Μάνος: Σκυλί του πολέμου, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει πολύ να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Έδωσε πολλές μάχες στο χώρο ευθύνης του και στο τέλος η προσπάθειά του επιβραβεύτηκε με ένα ωραίο γκολ που έβαλε. Πρέπει, βέβαια, να κεράσει και κάτι στο Μασούρα που του έκανε τη σέντρα συστημένη στο κεφάλι του.

Δείτε το νέο βίντεο του Μπάμπη Χριστόγλου στο BAM TV:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube