Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο ΠΑΟΚ βρήκε... γιατρειά κόντρα στον Παναιτωλικό, τον οποίο διέλυσε με 5-0 στην Τούμπα.

Πολύ καλό ματς έκαναν οι Ροντρίγκο (δύο ασίστ), Μουργκ (ένα γκολ) και Σβαμπ (ένα γκολ), ενώ ο Σβιντέρσκι σκόραρε δις στην επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα. Ο δε Ελ Καντουρί, έδωσε μεγάλη ώθηση με την είσοδό του στο δεύτερο μέρος αντί του κακού Αουγκούστο.

Δείτε την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ:

Ζ. Ζίβκοβιτς (6): Ξεκούραστο απόγευμα για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που δεν είχε και αρκετή δουλειά απέναντί στους επιθετικούς του Παναιτωλικού.

Ροντρίγκο (8): Σούπερ ματς από τον 28χρονο αμυντικό, ο οποίος αφενός απενεργοποίησε έναν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Παναιτωλικού (Αριγίμπι), ενώ σέρβιρε το 2-0 και το 3-0 σε Σβαμπ και Τζόλη αντίστοιχα.

Ίνγκασον (6): Τα σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Ισλανδό να έχει και κάποιες επικίνδυνες επιθετικές τοποθετήσεις σε στημένες φάσεις.

Βαρέλα (6): Όπως και ο Ίνγκασον, έτσι και ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε ένα ήσυχο απόγευμα, χωρίς να φανεί ιδιαίτερα.

Περέιρα (7): Καλό ματς από τον Νορβηγό, που κάλυψε επάξια την αριστερή πλευρά και περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον Μπαρμπόσα.

Σβαμπ (8): Από τους διακριθέντες του ΠΑΟΚ. Εκτός του γκολ, είχε αρκετή συμμετοχή στη δημιουργία, καθώς και μία εξαιρετική προσπάθεια που λίγο έλειψε να καταλήξει στο 1-0, με τη χαμένη ευκαιρία του Σβιντέρσκι στο 25’.

Αουγκούστο (3): Κάκιστη εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, που έκανε 3-4 δυνατά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να «κιτρινιστεί» και να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Α. Ζίβκοβιτς (6): Πιστώνεται την εξαιρετική ασίστ στο 1-0 και γενικώς ήταν αρκετά δραστήριος, όπως έχει συνηθίσει τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Μουργκ (8): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αυστριακό, που άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση των γηπεδούχων και γενικώς ήταν άκρως επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα.

Τζόλης (7): Ακόμη ένα καλό ματς από το wonderkid του ΠΑΟΚ, με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ με μονοκόμματο σουτ.

Σβιντέρσκι (8): Το έψαξε αρκετά το γκολ ο Πολωνός και τελικά το βρήκε δις στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 5-0.

Ελ Καντουρί (8): Η είσοδός του στον αγώνα βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία του ΠΑΟΚ. Ήταν μέσα στις φάσεις ο Μαροκινός, αν δεν είχε μπει ίσως το σκορ να μην έφτανε σε αυτά τα επίπεδα.

Λάμπρου (6): Με το σκορ στο 4-0, αντικατέστησε τον Τζόλη δίχως να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο.

Ουάρντα (6): Ορεξάτος ο Αιγύπτιος, ωστόσο δεν έκανε κάτι το αξιόλογο στα περίπου 27 λεπτά που αγωνίστηκε.

Τσιγγάρας: Μπήκε αργά και δεν μπορεί να κριθεί.

Νινούα: Μπήκε αργά και δεν μπορεί να κριθεί.

Παναιτωλικός: Όσο ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα, τόσο κακή ήταν η συνέχεια, με τους Αγρινιώτες να μην εμφανίζονται ουσιαστικά ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήθελε αλλά δε μπορούσε ο Αριγίμπι, τραγικός ο Αρσούρα, με λάθη που οδήγησαν σε γκολ για τον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο επιδραστικός παίκτης της σεζόν ο Πινέδα

Τσακίρης: «22 χαμένοι βαθμοί μετά το 80' για την ΑΕΚ, μόνο 2 ήθελε για το πρωτάθλημα»

Στην προεπιλογή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε!

Ιβάν Σαββίδης στο γλέντι του ΠΑΟΚ: «Αυτό που πετύχατε έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους - Η ομάδα είναι οικογένεια»

Μορόν, Ποντένσε ή Τάισον: Ποια ήταν η κορυφαία… γκολάρα της τελευταίας αγωνιστικής; (poll)

Ντέμης: «Όλοι έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι εκτός από τον Παναθηναϊκό - Σοφή η επιλογή του Κόντη»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός παίζει την ύπαρξή του το Σάββατο - Δεν θέλει διάλυση η ομάδα, αλλά σοβαρή ενίσχυση»

Σαββόπουλος: «Ματς ζωής και θανάτου για Άρη και Παναθηναϊκό ο τελικός του Κυπέλλου»

Τσορμπατζόγλου: «Η αξία των ηττημένων δίνει μεγάλη δόξα στον ΠΑΟΚ - Τεράστια ευκαιρία να μπει στο Champions League»

Ο Μητσοτάκης ξαναχτύπησε στο TikTok για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και το 3/3 στις προβλέψεις του!