Από τη στιγμή που το πλασέ του Σαλάχ πήγε στα δίχτυα η υπόθεση πρόκριση είχε τελειωσει στο Etihad ωστόσο νομίζω πως πρέπει να δώσει καποιος στη Σίτι τα εύσημα για το τρόπο που αντιμετώπισε το πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας προϋποθέσεις για να έφτανε στην ανατροπή.

Γράφει από το Μάντσεστερ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πρώτα απ’ όλα και μπροστά από οποιοδήποτε ανάλυση ποδοσφαιρική, οφείλει κάποιος να δώσει συγχαρητήρια και στην Μάντσεστερ Σίτι ως σύλλογο και στην αστυνομία για το ότι κύλησαν τα πάντα απολύτως ομαλά πριν τη διάρκεια του αγώνα. Η ένταση που υπήρχε λόγω του γεγονότος έξι βράδια πριν, από την καταστροφή του πούλμαν της Σίτι φτάνοντας στο Άνφιλντ, την αποσυμπίεσε η εξαιρετική λειτουργία της αστυνομίας που δεν δημιούργησε περαιτέρω προβλήματα με επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Σίτι προηγήθηκε νωρίς με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού υπήρχε ξεκάθαρο θα πάμε στον Φάν Νταικ από τον Στέρλινγκ, ωστόσο μέχρι το ημίχρονο η ομάδα του Πέπ παίζοντας εξαιρετικά δικαιούτο να προηγείται και με αλλά γκολ. Το δεύτερο γκολ έπρεπε να είναι αυτό που πέτυχε ο Σανέ και ήταν καθαρο αφού τελευταίος μπάλα είχε βρει ο Mιλνερ.

Επίσης υπήρχε το δοκάρι από το φοβερό σουτ του Μπέρναρντ Σιλβα και οπως παραδέχτηκε ο Βαίναλντουμ στις δηλώσεις που μου εκανε μετά στη Cosmote TV η Λίβερπουλ έπαιξε πολύ άσχημα στο πρώτο μέρος και έπρεπε να βγει για να κρατήσει μπάλα προσπαθώντας να είναι και εκείνη στο παιχνίδι και όχι θεατής στο δεύτερο ημίχρονο!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τις προκρίσεις τις καθορίζει το χορτάρι και όχι τα λόγια και τα ονόματα και οι Σκωτσέζοι το απέδειξαν ξανά

Η Λίβερπουλ πιστεύει πάντα πως θα σκοράρει έστω και αργά, όμως όποιος παίζει συνέχεια με τη φωτιά θα καεί!

Έκανε περίπατο στη Σερβία, αλλά ο Τούχελ θα έχει πιο δύσκολα εμπόδια για να κάνει η Αγγλία το επόμενο βήμα!

Τις μεταγραφές τις κρίνει το χορτάρι και εκεί θα κριθεί ο Ίσακ, όπως κάποτε οι Σίρερ, Ρούνεϊ, Ανρί, Κιν και Βερόν

Ο Σον υπήρξε ο καλύτερος (συμ)παίκτης που είχαν όλοι στην Τότεναμ και φεύγει σαν αληθινός αρχηγός!

Ένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται με καλό ξεκίνημα, αλλά άνετα χάνεται με ένα κακό, όπως σωστά έλεγε πάντα ο Σερ Άλεξ!

Ο Φρανκ με αυτά που έκανε στη Μπρεντφορντ έχει γεμάτο «ρεζερβουάρ», αλλά η Τότεναμ είναι τεράστιο ρίσκο!

Χέιζελ: Η γιορτή που με ευθύνη των μεθυσμένων οπαδών και της ανικανότητας UEFA και Βέλγων, έγινε εφιάλτης!

Όποιος από Γιουνάιτεντ και Τότεναμ πάρει το τρόπαιο, είναι ευρωπαϊκός τίτλος και φυσικά δικαιούται να πανηγυρίζει!

Ίντερ και Μπαρτσελόνα, σε δυο ματς απέδειξαν, γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο!