Ιδιαίτερα προκλητική εξακολουθεί να είναι η Μαντόνα, η οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση στην προσωπική της ζωή όσον αφορά τον γιο της Ρόκο.

Τελευταίο κρούσμα το εν ψυχρώ γδύσιμο μιας 17χρονης στη σκηνή συναυλίας στη Μελβούρνη.

«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις...» είπε η τραγουδίστρια για την όμορφη μελαχρινή που ανέβασε στη σκηνή και με μια αστραπιαία κίνηση ξεγύμνωσε το αριστερό στήθος της 17χρονης Τζοζεφίν Γεωργίου.

«Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα» συνέχισε η Μαντόνα.

Αυτό είναι το τελευταίο κρούσμα περίεργης συμπεριφοράς της 57χρονης τραγουδίαστρια που φαίνεται ότι έχει καταρρακωθει από την μάχη με τον Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους, Ρόκο, με το νεαρό αγόρι να βρίσκεται ήδη στο πλευρό του πατέρα του.

Είχαν προηγηθεί σκηνικά με την διάσημη τραγουδίστρια είτε να καταρρέει πάνω στη σκηνή ενώ αφιέρωνε ένα τραγούδι στο Ρόκο, είτε να μπερδεύει τα λόγια της είτε να έχει «συντροφιά» της on stage μπουκάλι με τεκίλα.



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λαχτάρησε με την οικογένειά της στη Ρόδο - Τι συνέβη;

Ο Σεπτέμβρης φέρνει ξεκαθαρίσματα: Τα ζώδια που θα πατήσουν πιο εύκολα το delete σε ανθρώπους και καταστάσεις

Νεσχάν Μουλαζίμ: Έφτασε η ώρα που γνώρισε η κόρη της τον παππού της - Το ταξίδι στην Τουρκία και η συγκινητική συνάντηση

Δανάη Μπάρκα: Το επικό πάθημα σε βενζινάδικο που το είδε ως «καλωσόρισμα» της Αθήνας

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού της γιου με ένα απόλυτα boys party

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Χωρίς φόβο και πάθος, μας έδειξε το πριν και το μετά του μπότοξ στο πρόσωπό της