Η σεζόν της Formula 1 πλησιάζει προς το τέλος της και πολλοί οδηγοί δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους με αποτέλεσμα τα σενάρια για τις μεταγραφές των πιλότων να ακούγονται ολοένα και περισσότερο.

Το πιο πρόσφατο είναι αυτό για τον Σέρχιο Πέρεθ που πολλοί τον θέλουν να αγωνίζεται στην McLarenαπό το 2019.

Γεγονός είναι πως ο Κάρλος Σάινθ έχει ήδη δηλώσει πως την ερχόμενη σεζόν θα καθίσει στο μονοθέσιο της ΜακΛάρεν, οπότε η Βρετανική ομάδα ψάχνει για τον 2ο οδηγό της. Οι επιλογές της είναι περιορισμένες καθώς, σύμφωνα με το Sky Sports, έχουν έρθει σε επαφή με τους δύο οδηγούς της, Φόσε Ίντια, τον Άγγλο, Λάντο Νόρις, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βέλγου, Στόφελ Βαντόρν.

Λίγοι είναι οι οδηγοί που έχουν εξασφαλισμένο μέλλον στο «μεγάλο πρωτάθλημα», πιο συγκεκριμένα:

Mercedes: Λιούις Χάμιλτον – Βάλτερι Μπότας
Ferrari: Σεμπάστιαν Φέτελ
Red Bull: Μαξ Φερστάπεν – Πιέρ Γκασλί
Renault: Νίκο Χούλκενμπεργκ – Ντανιέλ Ρικιάρντο
McLaren: Κάρλος Σάινθ

Ενώ οι Φόρσε Ίντια, Χάας, Γουίλιαμς, Τόρο Ρόσο και Ζάουμπερ δεν έχουν εξαφαλίσει το ποιοι θα καθίσουν στα μονοθέσιά τους.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!