Να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο-βόμβα της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ αποφάσισε η Μαριόν Κοτιγιάρ καθώς λάδι στη φωτιά είχε ρίξει η πληροφορία που δημοσίευσε το περιοδικό Closer ότι η γαλλίδα ηθοποιός είναι έγκυος.

Ναι είμαι έγκυος αλλά το παιδί είναι του Γκιγιόμ Κανέ, απάντησε η Κοτιγιάρ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια» ξεκινά την ανάρτησή της στο Instagram η Κοτιγιαρ.

«Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχεις που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση» συνεχίζει η Κοτιγιάρ βάζοντας τέλος στη φημολογία που κυκλοφόρησε σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.

Όσον αφορά τέλος το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού η Κοτιγιάρ γράφει: Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπράντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαίη Σκορδά: Όλοι μιλούν για την πρώτη -και γκράντε- επίσημη εμφάνιση με τον μέλλοντα σύζυγό της

Μιχάλης Ζαμπίδης: Πέρασε από την Πρεσβευτική κατοικία και τσέκαρε πόσο μάχιμη είναι η Guilfoyle

Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το βίντεο για το «Αιγαίο» και κρύβει μια λεπτομέρεια από τον κόσμο του Harry Styles

Μάιος 2026: 4 ζώδια θα περάσουν κρίση στα αισθηματικά τους. Μήπως είσαι ένα από αυτά;

Eurovision 2026: Ξανανεβαίνει στα προγνωστικά ο Akylas. Σε ποια θέση βρίσκεται τώρα πριν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Πετρούνιας-Μιλλούση: Weekend για δύο με άφθονη χαλάρωση και ναι, λίγη γυμναστική

Μαίρη Συνατσάκη: Ο λόγος που εκείνη και ο Ίαν Στρατής δεν θέλουν δεύτερο παιδί (κόντρα στα κοινωνικά «πρέπει»)

Νίκος Αλιάγας: Tι συνέβη πριν βγει στην σκηνή του γαλλικού The Voice και ποιος είναι ο «Χούλιο Ινγκλέσιας της Μυκόνου»;

Νίκη Λυμπεράκη: Η στιγμή με τον γιο της σε αστυνομικό τμήμα που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Eurovision 2026 - Dara: Η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας «δανείζεται» άνθρωπο από τη Φουρέιρα για τη Βιέννη