Το αρνητικό αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προφανώς και δεν… φέρνει την καταστροφή στο στρατόπεδο του Αστέρα, δείχνει όμως την ανάγκη της ομάδας για ενίσχυση.

Οι απουσίες των Φούλοπ, Σανκαρέ, Ράγιος, Αλβάρες, Περόνε, κυρίως, είναι δεδομένες και όπως είναι λογικό θα αποκτηθούν παίκτες που θα καλύψουν τα κενά τους. Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και ο μεγάλος στόχος είναι κάποιοι από τους παίκτες να παίξουν, ακόμα και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του συλλόγου.

Ήδη, σε αυτό το πλάνο κινείται η ομάδα με την απόκτηση των Χουάνμα και Μπαράλες, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί και δουλεύουν καθημερινά στο Καρπενήσι για να είναι έτοιμοι και να διεκδικήσουν την θέση στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου την Παρασκευή αγωνίστηκε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως οι Αρκάδες είναι κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη που έχει καταγωγή από την Λατινή Αμερική και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του. Μάλιστα, όπως λένε πηγές από την Αρκαδία, θα προκαλέσει μεταγραφικό «μπαμ» η κίνηση αυτή, εάν έχει θετική κατάληξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ντιέγκο Κόστα – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Με πολλές αλλαγές στην Χρυσούπολη η ΑΕΚ-Ανοιχτό το «παράθυρο» για μεταγραφή

Diario de Sevilla: «''Ναυάγιο'' στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σεβίλλης για Βάργκας»

Ροντινέι: Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και υπογράφει στη Σάντος

«Τελειωμένη η υπόθεση Πουέρτα - Πρώτα Νότιγχαμ, μετά Ολυμπιακός»

«Άναψε το ‘πράσινο φως’ στον Ροντινέι για Σάντος ο Ολυμπιακός»

Ταμπόρδα: «Όσο περνούν τα παιχνίδια, θα έρχονται περισσότερα γκολ - Έχω την υποχρέωση να δημιουργώ γκολ και να σκοράρω»

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε πάρα πολλά θετικά στοιχεία και φτιάχνει την αυτοπεποίθησή του»: Το σχόλιο του Βαγγέλη Νεραντζιά

Αιμάτωμα ο Φαμπιάνο, νέα επανεκτίμηση την Τετάρτη

Νίστρουπ: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δύσκολα, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις - Μου αρέσει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες»