Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο Ματς Χούμελς, ο Σέρχιο Ράμος, ο Τόνι Κρόος, ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ο Σεσκ Φάμπρεγας και φέτος προστέθηκε ο Ρενάτο Σάντσες.

Όλοι οι προαναφερθέντες δεν ήταν απλά μεταγραφικοί στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σε πολλά ρεπορτάζ παρουσιάζονται και ως σίγουροι κάτοικοι «Ολντ Τράφορντ» και τελικά κατέληξαν αλλού.

Ωστόσο, από το φετινό «κάζο» με τον Ρενάτο Σάντσες προκύπτουν κατά πάσα πιθανότητα και άλλα δυσάρεστα για τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», καθώς ο νεαρός Πορτογάλος έχει ατζέντη τον πασίγνωστο, Ζόρζε Μέντες ο οποίος έχει επίσης στο πελατολόγιό του τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η σημερινή εξέλιξη μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται, καθώς σε περίπτωση που υπήρχε συμφωνία της Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο τεχνικό, τότε δεν θα ολοκλήρωνε τη μεταγραφή του Σάντσες στην Μπάγερν από τη στιγμή που ξεκάθαρα τον ήθελε και ο Μουρίνιο στο Μάντσεστερ.

Φαίνεται, όμως, ότι το απευκταίο σενάριο που κερδίζει συνεχώς πόντους τις τελευταίες εβδομάδες και λέει ότι θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει βάση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube