Αλλαγή στην ζωή του Ρόμπερτ Μακ έφερε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε μετά την αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου, στην οποία η ομάδα του επικράτησε 3-1. Ο Σλοβάκος μέσος τόνισε ότι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα και πως πρέπει να είναι πιο… σοβαροί.

«Πρέπει να ευχαριστήσω κυρίως τους συμπαίκτες μου και κυρίως τον Κλάους για το πέναλτι που κέρδισε και εγώ σκόραρα. Νιώθω πολύ καλά, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος με την μεταγραφή μου. Αυτή η απόφαση, να έρθω στον ΠΑΟΚ, μου άλλαξε την ζωή. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα και να σκοράρω».

Σχολιάζοντας το σημερινό παιχνίδι, τόνισε: «θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ και σίγουρα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, αλλά με τις θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί παίζουν κλειστή άμυνα. Δεν μπορώ σε κάθε παιχνίδι να πετυχαίνω γκολ όπως αυτό με την εθνική, αλλά προσπαθώ να πετυχαίνω γκολ, να δίνω ασίστ και να βοηθάω την ομάδα μου».

Πολλοί, τον χαρακτηρίζουν αντί-Στοχ, επειδή αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον συμπατριώτη του. Οι δύο τους πάντως, συναντήθηκαν πρόσφατα, λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα. «Μιλήσαμε με τον Στοχ, είναι φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σταθώ αντάξιος τον προσδοκιών και να βελτιώνομαι», ανέφερε ο Μακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR