Η Μιρέλα Πάχου φιλοξενήθηκε στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» των Μπάμπη Χριστόγλου, Μιχάλη Λεάνη και παρουσίασε την πρώτη της επαγγελματική δουλειά στον χώρο της μουσικής.

Η νεαρή τραγουδοποιός μόλις ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη και του Χρήστου Θηβαίου.

Για μία ώρα ακούστηκαν παλιότερες και πιο πρόσφατες επιτυχίες της Μιρέλας Πάχου, όπως τα «Μι Ρε Λα», «Πάμε μπροστά», «Γράμματα», «Σαν τραγουδάκι», «Αγάπη», «Μαξιλάρι», «Το παπάκι».

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα μίλησε για τα πρώτα της βήματα: «Ξεκίνησα με δύο κομμάτια και κάποια στιγμή ο Μίλτος Πασχαλίδης με παρακίνησε να γίνει συνεχίσω να γράφω τραγούδια. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα».

Οι εκπλήξεις μόνο... λίγες δεν ήταν στην σημερινή εκπομπή, αφού οι Μίλτος Πασχαλίδης, Ηλίας Μπενέτος και Κωνσταντίνος Αναπολιτάνος βγήκαν στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησαν για την αγαπημένη τους Μιρέλα.

Το στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν απλώς μια… στάση για την Μιρέλα Πάχου η οποία θα συμμετέχει στις παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη στο «Σταυρό του Νότου», οι οποίες ξεκινούν από το Νοέμβριο. Πριν όμως από την πρωτεύουσα το πρόγραμμα λέει… Θεσσαλονίκη, από το επόμενο Σάββατο κιόλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!

Eurovision: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό!