Άγνωστο παραμένει το «αύριο» Άρη, δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που οριστικοποίησε τον υποβιβασμό του στη Football League.

Η διοίκηση Στεφανίδη αν και έχει πάρει το «Ο.Κ.» από το Πρωτοδικείο, ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα και φυσικά δεν έχει αποκτήσει νομιμότητα.

Όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με την άντληση κεφαλαίων να αποτελεί μονόδρομο για την βιωσιμότητα της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό πλάνο που φαίνεται να προωθείται είναι εκείνο της ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία που έχει προτείνει ο Αργύρης Αργυριάδης, νομικός που χειρίστηκε την πρώτη αίτηση του 99.

Για αυτή τη λύση χρειάζεται να βρεθεί ένας αξιόχρεος επενδυτής, αφού - με βάση το άρθρο 106 - βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα στοιχεία του ενεργητικού και όλη η ακίνητη περιουσία του Αρη μεταβιβάζεται σε όποιον δώσει τα περισσότερα (δηλαδή τον αξιόχρεο επενδυτή), περίπου 1,5-2 εκατ. ευρώ και τα χρέη μένουν στα φυσικά πρόσωπα.

Το αξιόχρεο του επενδυτή θα πρέπει να βεβαιώνεται από τράπεζα ή ΕΠΕΥ. «Αρα ο Αρης θα μπορούσε να είναι στη Β' Εθνική μόνο με 1,5 εκατ., χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ και τα χρέη δεν θα επανέλθουν ποτέ» όπως λέει χαρακτηριστικά στη SportDay ο γνωστός νομικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος: Ψάχνουν… σωσίβιο οι γηπεδούχοι, για 2η σερί νίκη οι φιλοξενούμενοι

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

TAGS: Άρης