Η σχολή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, βαδίζει στην 26η χρονιά και σε συνεργασία με τον Σταμάτη Μαλέλη και τη New Media Studies από το 2017, δημιουργούν τους δημοσιογράφους του αύριο.



Στις 17 Οκτωβρίου, στο «Grand Hyatt Hotel», στην εκδήλωση για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020, δόθηκαν βραβεία σε σημαντικές προσωπικότητες και έπαινοι στους απόφοιτους και στους εν δυνάμει δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης και ο Πάνος Σόμπολος από τον Τέρενς Κουίκ.



Παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, όπως και ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, οι τηλεοπτικές πλατφόρμες Nova και Cosmote, πήραν βραβείο από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, το οποίο παρέλαβαν ο Αντρέα Παλομπαρίνι, ο οποίος διδάσκει και στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και ο Άγγελος Στυλιάδης για τη Nova.

Οι δυο αθλήτριες κωπηλασίας, Μαρία Κυρίδου, γεννημένη το 2001 και η Χριστίνα Μπούρμπου, γεννημένη το 2000, οι οποίες βρίσκονται στο ναυτικό όμιλο της Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό, καθώς έχουν αναδειχθεί Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου νεανίδων.

Μια νέα ακαδημαϊκή σεζόν μόλις ξεκινάει, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Σταμάτη Μαλέλη να καθοδηγούν και να δημιουργούν τους δημοσιογράφους του αύριο στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ το οποίο φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια και η New Media Studies άλλα 10 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της εκπαίδευσης με απόλυτη επιτυχία!

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube