Οι παίκτες της Άρσεναλ όταν επέστρεφαν στο αγωνιστικό χώρο μετά την διακοπή του ημιχρόνου, χρειάζονταν δύο γκολ για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1. Με την Χαλ να έχει κόψει τα πόδια των Λονδρέζων, έχοντας πετύχει δύο γρήγορα τέρματα, ο Αρσέν Βενγκέρ ήξερε πως με την μείωση του σκορ από τον Καθόρλα, στο 17’, οι παίκτες του, αν παρέμεναν ψύχραιμοι, θα είχαν την ευκαιρία τους για να γυρίσουν το ματς.
Εκεί στάθηκε και στην ομιλία προς τους παίκτες του, όπως δήλωσε στο επίσημο σαίτ της ομάδας, ο Μίκελ Αρτέτα. «Η ομιλία του κόουτς ήταν φανταστική. Μας ενέπνευσε για την ανατροπή»
Με τον Ισπανό μέσο να προσθέτει: «Μας είπε να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Είχαμε καταφέρει να μειώσουμε, οπότε ήμασταν κοντά στο να τα καταφέρουμε. Έπρεπε απλά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, ήταν τα λόγια του».
Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός