Μπάλα παίζουν οι παίκτες. Οδηγίες δίνουν οι προπονητές. Ψυχολογία όμως και πάθος εμφυσούν οι ηγέτες. Και σαν τέτοιος φέρθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ πριν τον τελικό ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ενώπιον όλης της ομάδας ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Έβαλε τους παίκτες να ορκιστούν μαζί του. Και τους «έφτιαξε» με τον καλύτερο τρόπο για να βγουν στο γήπεδο και εντέλει να κατακτήσουν την κούπα.

«Σήμερα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένας τελικός Κυπέλλου. Αυτό το Κύπελλο πρέπει να το πάρετε. Πρώτα από όλα για εσάς. Γιατί έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια και το αξίζετε. Μετά για την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό ένας τίτλος. Και μετά για όλους εμάς. Τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει περάσει πολλά. Του αξίζει να χαρεί! Να πάρει την κούπα», είπε αρχικά.

Και έπειτα ξέσπασε: «Για να νικήσετε ένα πράγμα χρειάζεται. Ψυχή! Μπορείτε. Αρκεί να το πιστέψετε. Μόνο ψυχή θέλω να δω. Τίποτε άλλο. Όλοι ρε. Να ορκιστούμε εδώ όλοι μαζί. Ότι θα το πάρουμε. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε χαρακίρι ρε. Με το αίμα μας ρε να ορκιστούμε. Εγώ ρε. Εγώ πρώτος. Φέρτε να κάνω χαρακίρι πρώτος εγώ και μετά εσείς. Να ορκιστούμε ρε ότι δεν τελειώνει ο αγώνας αν δεν νικήσουμε. Φέρε ρε. Χαρακίρι όλοι. Πρώτος εγώ. Πάμε. Πάμε να το πάρουμε», κατέληξε βουρκωμένος και καταχειροκροτούμενος από όλους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: A.E.K.