Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η θητεία του Φαμπίνιο στη Λίβερπουλ.

Ο πρώην παίκτης της Μονακό, παρά την καλή του εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού, δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στο ροτέισον των «κόκκινων», έχοντας μόνο πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Σύμφωνα λοιπόν με γαλλικά μέσα, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο με τη μορφή δανεισμού τον ερχόμενο Γενάρη. Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Παριζιάνοι «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του Φαμπίνιο, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχαν κάνει κίνηση για την απόκτηση του πριν τελικά μετακομίσει στο «νησί».

Ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεσαϊντ, Γιούργκεν Κλοπ, έχει μιλήσει επανειλημμένως με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες του 25χρονου μέσου, ωστόσο φαίνεται πως οι Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον και Μίλνερ βρίσκονται ένα «βήμα» πιο μπροστά στις προτιμήσεις του Γερμανού.

Ωστόσο οι πρόσφατοι τραυματισμοί των Τζόρνταν Χέντερσον και Ναμπί Κεϊτά έχουν αφήσει «γυμνή» τη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ, με τον Φαμπίνιο να αρπάζει την ευκαιρία και να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις αφήνοντας απόλυτα ευχαριστημένο τον 51χρονο τεχνικό. Μένει να δούμε τελικά αν οι «κόκκινοι» αποφασίσουν να τον κρατήσουν ή τον παραχωρήσουν με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς στους Παριζιάνους.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube