Το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη και του Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει μπει στη λίστα της Πάρμα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο Ντανιέλε Φατζιάνο έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τον Έλληνα διεθνή μπακ από την απόδοσή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Για αυτό το λόγο ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου παρακολουθεί την πορεία του Κούτρη, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και άλλες ομάδες όπως η Άουγκσμπουργκ, η Ρεν και η Γουέστ Χαμ.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αναφορές στη Νορβηγία και για τον Ελαμπντελαουί, ο οποίος αρέσει επίσης στην Πάρμα και τον έχει «τσεκάρει» ξανά σε παιχνίδια του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»