Είναι ο προπονητής με τα περισσότερα δημοσιευμένα σενάρια που αφορούν την επόμενη ομάδα του. Από την στιγμή που ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, όλοι περιμένουν να δουν με ποια αγγλική ομάδα θα κλείσει τη νέα του συνεργασία.

Ο ίδιος άλλωστε έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει στο Νησί οπότε μόνο ραντεβού με την Βασίλισσα δεν του έχουν κανονίσει ακόμα. Όμως ο Ισπανός τεχνικός, τα «γύρισε» ολίγον χθες, καθώς υποστήριξε ότι η μετακόμισή του στην Μεγάλη Βρετανία είναι πιθανό να καθυστερήσει λίγο παραπάνω: «Μόλις υπογράψω κάποιο συμβόλαιο, θα το ανακοινώσω αμέσως», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Ίσως και να πάρει δύο χρόνια μέχρι να πάω σε κάποια αγγλική ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος από την εμπειρία μου στο Μόναχο. Και θα δουλεύω εδώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο (του συμβολαίου μου)».

«Όταν θα πάω σπίτι μου, θα περιμένω να δω αν υπάρχει δυνατότητα να πάω στην Αγγλία. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν θα πάω», τόνισε.

Θυμίζουμε πως όταν ο Γκουαρντιόλα έφυγε από την Μπαρτσελόνα, δίνοντας στον εαυτό του άδεια ενός χρόνου, προτού αναλάβει του Βαυαρούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Άνφιλντ αποθέωσε τους Ρόμπερτσον και Σαλάχ μετά το φινάλε του Λίβερπουλ-Φούλαμ

Λίβερπουλ με άρωμα νέας εποχής και ηγέτη Σαλάχ, λύγισε τη Φούλαμ

«Ξέρανε» την Μπρέντφορντ και ελπίζει για Ευρώπη η Έβερτον - Καθάρισε την Μπέρνλι η Μπράιτον

Από την ένταση στην απογοήτευση: Το παιχνίδι των συναισθημάτων του Αρτέτα κόντρα στην Μπόρνμουθ

Φινάλε για γερά νεύρα στην Premier League: Το πρόγραμμα Άρσεναλ και Σίτι που θα κρίνει τον τίτλο!

Κατηφορίζει η Άρσεναλ: Ήττα από την Μπόρνμουθ, χαμόγελα για Σίτι και... φωτιά στην κορυφή!

ESPN: «Σε αδιέξοδο ο Εντού με τον όμιλο Μαρινάκη»

Ο Μαυροπάνος που λατρεύουν στη Γουέστ Χαμ, άνοιξε βιβλίο… 19 χρόνων για την Ελλάδα στην Premier League!

Ο Μαυροπάνος καθάρισε τη Γουλβς και η Γουέστ Χαμ στέλνει την Τότεναμ στην επικίνδυνη ζώνη

Βρήκε δίχτυα ο Μαυροπάνος και άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς!