Δυο βδομάδες μετά την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος, και ενώ είχαν φουντώσει οι φήμες για ενδεχόμενη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε την προσπάθειά του να τον φέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος Γάλλος ανασταλτικός μέσος με δηλώσεις του: «Έμεινα έκπληκτος όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μουρίνιο, άκουσα με προσοχή τα επιχειρήματά του σχετικά με το γιατί θα έπρεπε να πάω στη Γιουνάιτεντ».

Παράλληλα, ο 25χρονος διεθνής υπογράμμισε: «Εκείνη τη στιγμή που μιλήσαμε σκεφτόμουν είτε να μείνω στη Λέστερ είτε να πάω στην Τσέλσι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καντέ προτίμησε την Τσέλσι, αφότου επικοινώνησε και με τον Αντόνιο Κόντε, όπου πήρε μεταγραφή έναντι 38 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube