Τον Πετρ Τσεχ κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι θα διαδεχθεί από την επόμενη κιόλας σεζόν ο Τιμπό Κουρτουά, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, η αξιόπιστη εφημερίδα «Confidencial» αποκαλύπτει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο για να αποφύγει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί εκ νέου ο Βέλγος τερματοφύλακας στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, μίλησε μαζί του και του πρότεινε να παραμείνει στους Λονδρέζους.

Με στόχο την επέκταση του συμβολαίου του διεθνούς άσους, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια, του είπε πως τον προορίζει για πρώτο γκολκίπερ των «μπλε».

Εφόσον ο Κουρτουά επιστρέψει στην Τσέλσι η επιλογή για τον «άσο» θα είναι τρεις για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού υπάρχει και ως ο 38χρονος Ιλάριο και ο 41χρονος Στβαρτσερ.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ, όμως, υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον Τσεχ να μετακομίζει από το Λονδίνο για τη Μαδρίτη για να γίνει παίκτης των «ροχιμπλάνκος».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Τότεναμ θέλει να σπάσει τον κουμπαρά και να κάνει δικό της τον Σεμένιο

Με δυο… αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να φέρει πίσω στην Αγγλία τον Γκάλαχερ

Ο Γουίλσον έκανε σόου και η Φούλαμ πήρε τη νίκη προτού τα… κάνει μαντάρα

Ο βουρκωμένος Σαλάχ μπροστά στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και οι θεωρίες για το μέλλον του

Γύρισε, έπαιξε και κατέρριψε ρεκόρ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ - Χαμογέλασε με Πάλμερ η Τσέλσι

Νοσηλεύτηκε στην εντατική με πρόβλημα στο αναπνευστικό ο Ίαν Ρας!

Λίβερπουλ: Ξανά εκτός ενδεκάδας του Σλοτ ο Σαλάχ για το ματς με την Μπράιτον - Στον πάγκο και ο Κωστούλας

Ανησυχεί ο Μαρέσκα: «Ο Πάλμερ δεν μπορεί να ξεκινά βασικός συνέχεια, πονάει, ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα!»

Premier League - 16η αγωνιστική: Επικίνδυνο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απέναντι στους «γλάρους»