Απευθείας στα... βαθιά για τον Μίχελ. Μετά την αποχώρηση του Αγγελίδη από την προεδρία του ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος ανέλαβε την προεδρία της ομάδας και έτσι θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της αποστολής του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με επικεφαλής της αποστολής τον Μίχελ ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα στις 18:30 με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα με τα μέλη του Δικεφάλου του Βορρά να διανυκτερεύουν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η απόφαση να αναχωρήσει η αποστολή στις 18:30 είναι καθαρά επιλογή του Τούντορ ο οποίος θέλει οι ποδοσφαιριστές του να περνούν όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο ξενοδοχείο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.