Οι εμφανίσεις των τενιστριών με τα φορέματα και τις φούστες στα κορτ είναι μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του αθλήματος. Γι’ αυτό και η παρουσία της Σερένα Γουίλιαμς στο Roland Garros, με την ολόσωμη –α λα πάνθηρας- μαύρη φόρμα συζητήθηκε πολύ.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του γαλλικού Grand Slam, Μπερνάρντ Ζουντισέλι, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Μάλιστα, αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Γουίλιαμς θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, χωρίς όμως να γίνει πράξη. Η ίδια ωστόσο, υποστήριξε πως η συγκεκριμένη φόρμα προτιμήθηκε για λόγους υγείας, καθώς την βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Μάλιστα, η πρώτη της προπόνηση σε αμερικανικό έδαφος πριν το εναρκτήριο παιχνίδι της στο US Open απέναντι στην Μάγκντα Λινέτ, έγινε με την εν λόγω φόρμα.



Στο πλευρό της Αμερικανίδας τενίστριας στάθηκε η εταιρεία αθλητικών ειδών και χορηγός της, με ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας: «Μπορείς να αφαιρέσεις τη στολή από έναν υπερήρωα, αλλά δεν μπορείς ποτέ να του αφαιρέσεις τις υπερδυνάμεις του»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube