Ηέξοδος για φαγητό δεν είναι πια μια αυτονόητη απόλαυση. Έχει μετατραπεί σε πράξη σχεδόν τελετουργική, μια πολυτέλεια που χρειάζεται δικαίωση. Το εστιατόριο δεν είναι απλώς τόπος γεύσης, αλλά καθρέφτης της εποχής: δείκτης οικονομικής αντοχής, κοινωνικής ισορροπίας και συλλογικής ψυχολογίας. Εκεί μετριέται όχι μόνο η ποιότητα του φαγητού, αλλά και η διάθεση, η σταθερότητα, η εικόνα που θέλουμε να έχουμε για τον εαυτό μας.
Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο cookout.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Η σιωπηλή πολυτέλεια της γεύσης