Μια άσχημη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η Toblerone, η αγαπημένη σοκολάτα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως αλλάζει το κλασσικό τριγωνικό της σχήμα, που την έκανε διάσημη.


Η εταιρεία παραγωγής της σοκολάτας «Mondelez International» ανακοίνωσε πως αυξάνει το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες τριγωνικές κορυφές της σοκολάτας, με σκοπό να μειωθεί το βάρος των προϊόντων των 400 γραμμαρίων και των 170 γραμμαρίων σε 360 και 150 γραμμάρια αντίστοιχα, καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών. Όπως, μάλιστα εξήγησε η εταιρεία στο δίλημμα να αλλάξουν τη μορφή της σοκολάτας ή να αυξήσουν την τιμή της, επελέγη η πρώτη λύση ώστε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές.



Παρ' όλα αυτά, οι πιστοί θαυμαστές της σοκολάτας δεν φάνηκε να πήραν καλά την είδηση, καθώς πολλοί από αυτούς έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδαίτερα στο Facebook. Όπως τονίζουν τα περισσότερα σχόλια, η νέα μορφή της Toblerone αφενός χάνεται η αίσθηση της εξολοκλήρου τριγωνικής σοκολάτας που την οδήγησε στην κορυφή και αφετέρου η σοκολάτα γίνεται πλέον πολύ μικρότερη.

Κάποιος από αυτούς σχολίασε: «Δείχνει απαίσια. Θα έπρεπε να διατηρήσετε το τριγωνικό σχήμα και να μειώσετε απλώς το μήκος», ενώ κάποιος άλλος αγανακτισμένος θαυμαστής έγραψε: «Αγοράζεις μια σοκολάτα και μέσα φαίνεται σαν να έχει τη μισή σοκολάτα». Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να συνδυάσουν την αλλαγή της σοκολάτας με το Brexit ή να συγκρίνουν την οργή τους για την ενδεχόμενη νίκη του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές με την αγανάκτιση τους για την αλλαγή της αγαπημένης τους Toblerone.



Άλλοι θαυμαστές της σοκολάτας ωστόσο, τόνισαν πως ήταν μια ειλικρινής κίνηση της εταιρείας, η οποία εξήγησε την κατάσταση στο κοινό, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που κάνουν αλλαγές, χωρίς καν να ενημερώσουν τους καταναλωτές.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Γονείς άφησαν τα παιδιά τους να κοιμηθούν στην αυλή - Βρέφος το ένα

Τραμπ: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πολέμου με τη Βενεζουέλα

Ν. Παππάς: Σήκωσα το χέρι μου αλλά δεν γρονθοκόπησα τον δημοσιογράφο - Δεν με τιμά αυτή η πράξη

Πορτογάλος, πρώην φοιτητής του Μπράουν, ο δράστης της επίθεσης στο πανεπιστήμιο-Δύο μέρες μετά σκότωσε καθηγητή του MIΤ

Καραναστάσης: Ήπια 2 ποτήρια κρασί και μετά δυστυχώς πήδηξα στο αμάξι – Από αύριο μόνο φραπέ

Λιμενικό και Frontex διέσωσαν 545 μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Αποθεώθηκε ο Μαζωνάκης στην πρεμιέρα του μετά τις καταγγελίες: «Είμαι ο Γιώργος, ο αληθινός»

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 27χρονος μοτοσυκλετιστής σε σύγκρουση με τρόλεϊ

Συναγερμός τα ξημερώματα στη Χαλκίδα – Στις φλόγες παλιό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 27χρονος μοτοσυκλετιστής σε σύγκρουση με τρόλεϊ