Ο Giannis κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και πρόσθεσε το πρώτο δαχτυλίδι στην προσωπική του συλλογή, το οποίο πήρε θέση δίπλα στα λαμπερά βραβεία του back to back MVP, αλλά και του πολυτιμότερου παίκτη των NBA Finals.

Πλέον ο «Greek Freak» και οι συμπαίκτες του ετοιμάζονται για την υπεράσπιση του τίτλου και τη διατήρηση των σκήπτρων! Σε απόδοση 9.00 προσφέρει η bwin την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς την επόμενη σεζόν! Θα καταφέρει ο Έλληνας σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ, να φέρει ακόμη έναν τίτλο στο Μιλγουόκι τη σεζόν 2021-22;

Απέναντι του θα βρει την πάντα «καυτή» Δύση. Οι Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, προετοιμάζονται να βγουν στο παρκέ την επόμενη σεζόν, με στόχο τον τίτλο! Μετά το φετινό ηχηρό αποκλεισμό  ο «LBJ» και ο Άντονι Ντέιβις… βλέπουν μόνο το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο τίτλος στην έδρα των «λιμνάνθρωπων», το βρίσκουμε στο 5.50 στην bwin!

Ίσως το πιο «καυτό» πρότζεκτ του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή να είναι εκείνο των Νιού Τζέρσι Νετς. Η παρέα των Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν και Καϊρί Ίρβινγκ έμειναν εκτός στον δεύτερο γύρο, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ν’ αποδεικνύουν πως δεν φτάνει μόνο η… χρυσόσκονη, για να πετύχει μία ομάδα. Ωστόσο, με τρεις σούπερ σταρ στην πεντάδα τους, οι Νετς είναι το πρώτο φαβορί για να γίνουν «πλανητάρχες» της πορτοκαλί… θεάς! Στην bwin προσφέρεται σε απόδοση 3.25 στην bwin το ενδεχόμενο να γίνει φιέστα στο Νιού Τζέρσι την επόμενη σεζόν.

Φυσικά από την κουβέντα δεν μπορούν να βγουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του τεράστιου Στεφ Κάρι. Δεν πέρασαν άλλωστε πολλά χρόνια από τις τρεις κατακτήσεις του τίτλου του πρωταθλητή! Τις χρονιές 2015, 2017 και 2018 το Σαν Φρανσίσκο πανηγύρισε το πρωτάθλημα. Στο 13.00 στην bwin να φορέσει το 4ο του δαχτυλίδι ο Στεφ Κάρι.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ αποτελεί το μεγάλο «όπλο» των Γιούτα Τζαζ για να δουν το πρωτάθλημα να παίρνει πορεία προς το Σολτ Λέικ Σίτι. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στα 90’s, όταν η ομάδα των Μαλόουν – Στόκτον έπεσε πάνω στους θρυλικούς Σικάγο Μπουλς, του GOAT, Μάικλ Τζόρνταν. Με μπροστάρη τον 24χρονο γκαρντ, οι Τζαζ «βλέπουν» την απόδοση τους για τον τίτλο στο 13.00.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube