«Έσφαξε» με το βαμβάκι τον συνάδερφο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, καθώς αναφέρθηκε στα μεγάλα μπάτζετ που διαχειρίστηκε κατά καιρούς, ενώ τόνισε ότι εκείνος ποτέ δεν είχε αυτή την ευκαιρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Euroleague και είμαι περήφανος που με συγκρίνουν μαζί του. Και ο Ίβκοβιτς είναι σπουδαίος προπονητής. Όμως, δεν είχα ποτέ τόσα χρήματα όσα ο Ομπράντοβιτς στο μπάτζετ μου ή στα χέρια μου. Αυτό του δίνει ένα προβάδισμα 40-60%. Όμως, παράλληλα, δίνει και σε εμένα ένα επιπλέον κίνητρο».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Μπλατ θα είναι από αυτή τη σεζόν στην Τουρκία, όπως και ο Περάσοβιτς. Ο Ουφούκ Σαρίτσα πήγε στην Μπεσίκτας. Αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν "μάχες" μεταξύ παικτών ή προπονητών. Όμως, όπως και να 'χει, το Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ και το Αταμάν - Ομπράντοβιτς θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Έτσι είναι η διοργάνωση. Θα πρέπει όλων οι ενέργειες να είναι στο πλαίσιο του fair play. Αυτό είναι το σωστό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube