Ο Ολυμπιακός πέφτει στη μάχη για να εξασφαλίσει τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του παρουσίας (11/12, 22:00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει πλούσιες στοιχηματικές επιλογές.

Η στιγμή του μεγάλου «τελικού» για την ομάδα του Μαρτίνς έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) για να συνεχίσουν μετά τις γιορτές στο Γιουρόπα Λιγκ και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς.

Μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον και για τους δύο αντιπάλους, μια αναμέτρηση που μπορείς να απολαύσεις εκμεταλλευόμενος και τις πολλές και διαφορετικές επιλογές που σου προτείνει το Πάμε Στοίχημα. Αδιαμφισβήτητα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο παιχνίδι αυτό άρα και το σημείο του άσου θα είναι λογικά η δημοφιλέστερη επιλογή.

Μέσω των επιλογών του Πάμε Στοίχημα όμως μπορούμε να ψάξουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να νικήσει ο Ολυμπιακός. Περιμένουμε την ομάδα του Μαρτίνς πιεστική από το ξεκίνημα. Να μην αφήσει το δικαίωμα στον αντίπαλο να ανέβει ψυχολογικά. Με όπλο την έδρα και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός η επιλογή να μπει το πρώτο γκολ στο διάστημα του πρώτου δεκαπενταλέπτου του ματς είναι πολύ λογική και προσφέρεται στο 2.80.

Σκέψη που μας οδηγεί και παρακάτω. Ψάχνοντας τις επιλογές που σου προσφέρει το Πάμε Στοίχημα πέφτεις πάνω στο «Πότε θα γίνει over» και επιλέγω το διάστημα «έναρξη δευτέρου μέρους – 59.59» που προσφέρεται σε απόδοση 6.85!

Υπάρχουν φυσικά και πιο ασφαλείς επιλογές. Όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να επιλέξεις να λήξει το ματς «άσο ή όβερ» και να πληρωθείς και στις δύο περιπτώσεις.

Ατομικά, ξεχωρίζει η απόδοση του Σεμέδο να σκοράρει. Προσφέρεται στο 6.00 και το επιλέγω δεδομένου ότι στις επιθετικές στημένες φάσεις ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι πολύ δυνατός.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ
Λεπτό πρώτου γκολ «Έναρξη αγώνα – 15» 2.80
Πότε θα γίνει over «Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου – 59.59» 6.85
Σεμέδο να σκοράρει 6.00

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube