Και να λοιπόν που οι Πέμπτες έγιναν ακόμη πιο πολυάσχολες! Εκτός του Europa League, το Europa Conference League ήρθε και αυτό να μας κρατήσει συντροφιά, με 29 ματς να διεξάγονται απόψε για τις δύο διοργανώσεις. Εμείς θα αρκεστούμε σε δύο εξ αυτών για να παίξουμε μπάλα...

Λεβερκούζεν-Φερεντσβάρος: Κατάφερε να προηγηθεί τρεις φορές αλλά τελικά να ηττηθεί στο τέλος από την Ντόρτμουντ με 4-3 εντός έδρας η Λεβερκούζεν, που υπέστη έτσι την πρώτη της φετινή ήττα.

Οι «ασπιρίνες» ψάχνουν γιατρειά στο Europa League, με τη νίκη να είναι το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα απέναντι στην υποδεέστερη Φερεντσβάρος. Καλοί, χρυσοί οι Ούγγροι, όμως ειδικά εκτός έδρας δεν τραβούν και πολύ στην Ευρώπη.

Με δεδομένο πάντως ότι οι γηπεδούχοι έχουν μπόλικες απουσίες στα μετόπισθεν, δεν αποκλείεται να δούμε υψηλό σκορ με τη συμμετοχή και των δύο ομάδων. Πιο ασφαλής επιλογή φαντάζει το ασιατικό over 3, που κυμαίνεται ανάμεσα σε 1.85 και 1.92.

Ρέιντζερς-Λιόν: Εκ των πιο αμφίρροπων αναμετρήσεων της βραδιάς, Ρέιντζερς και Λιόν αναμένεται να κοντραριστούν για την κορυφή του 1ου ομίλου όμως γι’ αρχή θα ψάξουν το ξεκίνημα με το δεξί.

Οι «τζερς» πέρασαν μία αρκετά επώδυνη αγωνιστική κρίση τον Αύγουστο όμως έχουν επανέλθει δυναμικά με 4-1-0, δίχως πάντως να ενθουσιάζουν όπως πέρυσι.

Οι δε «λιονέ» μπήκαν κάκιστα στη σεζόν (0-2-1) και εν συνεχεία ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας δύο νίκες ενάντια σε Ναντ και Στρασβούργο.

Άκρως ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του «Άιμπροξ», μοιρασμένες οι αποδόσεις, το προαίσθημα πάντως λέει Λιόν. Όχι βέβαια για ξερό διπλό, αλλά σε DNB, που εντοπίζεται από το 1.90 έως 1.95.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube