Οι Δευτέρες είναι πάντοτε μυστήριες στοιχηματικά κι έτσι οι χθεσινές προβλέψεις της Αναστασίας Βοσνάκη δεν επιβεβαιώθηκαν, με την ΑΕΛ να μένει στο μηδέν και τη Λίβερπουλ να τα κάνει μαντάρα στο Λιντς. Ένα και καλό απόψε, από Ιταλία μεριά.

Βερόνα-Φιορεντίνα: Οι γηπεδούχοι είχαν δείξει σε κάποιο σημείο της χρονιάς ότι θα μπορούσαν να παλέψουν για την έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο απέτυχαν να διατηρηθούν κοντά στην επτάδα κι έτσι στοχεύουν απλώς στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Είναι δε σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, έχοντας μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς στις έξι τελευταίες αγωνιστικές!

Οι «βιόλα» από την άλλη βρίσκονται σε ακόμη χειρότερο φεγγάρι, καθώς με 0-1-3 τελευταία έχουν δει την απόσταση από την τελευταία τριάδα της Serie A να μειώνεται στους πέντε βαθμούς. Το γεγονός μάλιστα ότι η Φιορεντίνα έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι και η Λάτσιο, αγχώνει ακόμη περισσότερο τους φίλους της ομάδας.

Θεωρητικά έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα αδιάφορη και με μία που... καίγεται. Το εκτός έδρας 2-4-9 των φιλοξενούμενων προβληματίζει, όπως όμως και οι τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες της Βερόνα. Διπλό με κάλυψη, ήτοι Draw No Bet, με επιστροφή του πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Η απόδοση εντοπίζεται μεταξύ 1.95 και 2.00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube