Η προσπάθεια του Νίκο Ρόσμπεργκ να ξεπεράσει τον Λιούις Χάμιλτον κατά την εκκίνηση, τον έφερε εκτός… ορίων και είχε σαν συνέπεια να αποκομίσει πρόβλημα στα ελαστικά που τον οδήγησε σε πρόωρο πιτ στοπ, που ήταν και το μοναδικό του στον αγώνα.

«Συγγνώμη παιδιά, ήταν αχρείαστο αυτό που έκανα. Σας ευχαριστώ πάντως για το απίστευτο μονοθέσιο που μου δώσατε και το οποίο μου επέτρεψε να επιστρέψω στον αγώνα και να πάρω τη δεύτερη θέση», είπε στο Team Radio ο Γερμανός πιλότος της Mercedes.

Όσο στις δηλώσεις που έκανε από το πόντιουμ, είπε: «Η ομάδα είχε εξαιρετική στρατηγική. Εν μέρει είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί τα έκανα… σαλάτα, αλλά από την άλλη είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί την επιβράβευση για μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013