Με δάκρυα στα μάτια ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Formula 1. Ο Βρετανός πιλότος έγινε ένα με την οικογένειά του, ενώ η σύντροφός του και ποπ σταρ, Νικόλ Σέρζινγκερ, έσπευσε να τον φιλήσει στο… κράνος.

«Είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου και το οφείλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου. Το 2008 ήταν κάτι ξεχωριστό, αλλά αυτό που νιώθω τώρα το ξεπερνά. Είναι ό,τι καλύτερο έχω νιώσει», δήλωσε ο νέος πρωταθλητής.

«Δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Έκαναν τη διαφορά. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου. Σας αγαπώ. Και φυσικά ευχαριστώ την ομάδα μου», ανέφερε ο 30χρονος πιλότος.

«Έκανα πολύ καλή εκκίνηση, ίσως την καλύτερη που έχω κάνει ποτέ. Είχα διαφορετικές επιλογές μπαίνοντας στον αγώνα, σε περίπτωση που ήμουν πρώτος ή δεύτερος», πρόσθεσε.

Όσο για τον μεγάλο του αντίπαλο, Νίκο Ρόσμπεργκ, είπε: «Ο Νίκο έδωσε μεγάλη μάχη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά το 1997 και εξ αρχής πίστευα πως θα κάποια μέρα θα ήμασταν ανταγωνιστές. Είχε το μεγαλείο να έρθει να με συγχαρεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013