Είναι μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας του 90. Και πλέον περιμένουμε τη συνέχεια της.

Μιλάμε για το Trainspotting, που όπως αποκάλυψε ο Ντάνι Μπόιλ θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

«Και οι τέσσερις ηθοποιοί θέλουν να επιστρέψουν και να το κάνουν. Τώρα το μόνο θέμα είναι να βρούμε ένα κοινό πρόγραμμα για όλους αφού οι δύο πρωταγωνιστούν σε αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές».

Αυτό δήλωσε ο 58χρονος πλέον Μπόιλ που είδε την καριέρα του να απογειώνεται το 1996 με το πρώτο Trainspotting. Από τότε έχει γυρίσει ταινίες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, οι περισσότερες με εξαιρετικές κριτικές, ενώ κέρδισε το όσκαρ σκηνοθεσίας το 2009 για το Slumdog Millionaire.

Αυτή την εποχή προωθεί τη νέα του ταινία (Steve Jobs) και περιμένουμε πως και πώς να μάθουμε περισσότερα για το νέο κεφάλαιο στο Trainspotting.

Λογικά η νέα ταινία θα έχεις ως βάση της το δεύτερο βιβλίο του Irvine Welsh που είχε κυκλοφορήσει το 2002 με τίτλο Porno.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όσκαρ: Η «Οδύσσεια» του Νόλαν και οι… μνηστήρες του χρυσού αγαλματιδίου

Πού φυλάνε οι σταρς τα βραβεία που κερδίζουν; Ποιος έβαλε το Όσκαρ στο ψυγείο και ποιανού η μητέρα το «έκλεψε»

Επίσημη η υποψηφιότητα της Ελλάδας στα OSCAR με τη «Σπασμένη Φλέβα»

NiVO στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το ντοκιμαντέρ θα είναι γεμάτο με ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν δημοσιευθεί»

«Schumacher '94 – The Birth of a Legend»: Η γέννηση ενός θρύλου μέσα από τα μάτια της Κορίνα Σουμάχερ

«Spider-Man: Brand New Day»: Σαρώνει το box office με 2 δισ. δολάρια σε 21 ημέρες

«Spider-Man: Brand New Day»: Σπάει τα ταμεία – 1,67 δισ. δολάρια και…«βλέπει» τα 3 δισ.

Αντόνιο Μπαντέρας: «Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ»

«Spider-Man: Brand New Day»: Έσοδα 927 εκατ. δολαρίων στο πρώτο Σαββατοκύριακο – Ιστορικό ντεμπούτο

Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο Βίνσεντ Παστόρε, ο αγαπημένος ηθοποιός των «The Sopranos»