Την επιθυμία να προασπίσει τα συμφέροντά της μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που διακόπηκε εις βάρος της εκφράζει η ΚΑΕ Άρης.

Για αυτό τον λόγο οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να μην κινηθούν νομικά κατά των διαιτητών και να ρίξουν το βάρος στην εκδίκαση της ένστασης, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης αποφάσισε την προσεχή Δευτέρα (19/10, 13:00) να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί στις επόμενες κινήσεις της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!