Αντίστροφα για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας μετρούν στον Παναθηναϊκό, έχοντας αποκλειστικά ως στόχο τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να συμβεί ό,τι έγινε στην αντίστοιχη πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος που ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τον Λεβαδειακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του τα παραπάνω δεδομένα και όλα δείχνουν ότι θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Σωτήρη Νίνη και τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Νίκο Καρέλη.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και ο Σέρχιο Σάντσεθ, αλλά είναι αρκετά πιθανό στα στόπερ να παίξουν ο Ταυλαρίδης με τον Κουτρουμπή.

Μετά τον τραυματισμό του Βέμερ, θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού» διεκδικούν ο Μαρινάκης και ο Μπούρμπος, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Υπάρχει όμως και το σενάριο να παίξει ο Ζέκα στη συγκριμένη θέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί πολύ να το αλλάξει»

Μπίλιτς: «Παίζει εξαιρετικά και είναι υπεύθυνος ο Μάγερ - Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Γιάκιτς»

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων Μπάμπα και Άλι

Ένας φίλος απ' τα παλιά στο Κορωπί: Με... Ζιλμπέρτο Σίλβα η προπόνηση του Παναθηναικού!

Δεσύλλας: «Προσπαθεί συνεχώς με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός – Η συσπείρωση και ο χαρακτήρας νικητή»

Ο Γιούρκας βρέθηκε στον Βοτανικό και ανυπομονεί να δει έτοιμο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τσορμπατζόγλου: «Νίκη απαραίτητη που φέρνει ηρεμία στον ΠΑΟΚ - Ο Γιάκιτς μάλλον θα είναι ο βασικός στα χαφ με Ζαφείρη»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε πάλι έλλειψη συγκέντρωσης η ΑΕΚ-Πέναλτι και στον Γιόβιτς αλλά και στο χέρι»

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον κόσμο του