Τη δική του σφραγίδα έβαλε ο Μπράντον Τόμας στην ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-4) με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο Ισπανός φορ φωτογραφήθηκε με έναν φίλο του Δικεφάλου του Βορρά και αμφότεροι σχημάτισαν με τα δάχτυλά τους τον αριθμό «4», όσα και τα τέρματα της νίκης στο Φάληρο.



Σημειώνεται πως ο Μπράντον Τόμας έγινε ο πρώτος ξένος του ΠΑΟΚ, ο οποίος σκοράρει δύο φορές στο ίδιο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Μέχρι την Κυριακή το είχαν καταφέρει μόνο Έλληνες παίκτες. Ο τελευταίος που το είχε πετύχει ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης στις 16 Οκτωβρίου 2005 στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2. Ο Παντελής Καφές είναι ο μόνος που είχε σημειώσει χατ τρικ και το έκανε στις 23 Φεβρουαρίου 2003 στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-3.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

Χαραλάμπους: «Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε και επέστρεψε στην κανονικότητα - Άριστη διαχείριση από Νίκολιτς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.