Την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα απόφάσισε ο ιστορικός σύλλογος της Ζάμαλεκ, λόγω της αντιμετώπισής της από τη διαιτησία αλλά και το σχέδιο που υπήρχε από την Ομοσπονδία για να την αδικήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα Αιγύπτου εξαιτίας της άδικης συμπεριφοράς του διαιτητή, Μαχμούντ Ελ-Μπανά. Επέμεναν από την ομοσπονδία να τον διορίσουν στο ματς κόντρα στην Ελ Γκαΐς και φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπήρχε σχέδιο για να χάσει η ομάδα μας, μετά την ήττα που γνώρισε ο μεγάλος μας αντίπαλός στο προηγούμενο του ματς».

Η Ζάμαλεκ είναι η δεύτερη ομάδα της Αιγύπτου σε τίτλους, μετά την Αλ Αχλί. Συγκεκριμένα έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα, 24 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ, 2 Αφροασιατικά Κύπελλα, 5 Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής, 1 Κύπελλο Αφρικής, 3 Σούπερ Καπ Αφρικής και 1 Κύπελλο Αραβίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απλά GOAT: Ο ανυπέρβλητος Μέσι έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του!

Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο: «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα»

Επιστρέφουν στην εθνική Σερβίας τα αδέρφια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Τρέλα: Βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά οι Μαροκινοί

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!