Οι περισσότεροι βάζουν, έστω λίγη, ζάχαρη στον καφέ σε καθημερινή βάση. Αν σκεφτείς ότι η κατανάλωση καφέ για τη συντριπτική πλειοψηφία γίνεται πάνω από μία φορά τη μέρα, τότε η πρόσληψη ζάχαρης - που ίσως επειδή δεν προέρχεται από κάποιο γλυκό, μπορεί να μην την υπολογίζουμε - δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Η ζάχαρη στον καφέ αυξάνει τη χρόνια φλεγμονή, λέει γαστρεντερολόγος του Harvard

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube