Στη Μύκονο βρίσκεται, απολαμβάνει τις διακοπές της και αναστατώνει με τις αναρτήσεις της στα social media η Ιβάνα Κνολ. Η πρώην Μις Κροατία, η οποία έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες από τις «καυτές» της εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι εδώ και λίγες ημέρες στο «νησί των ανέμων» και περνάει τέλεια, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που «ανεβάζει» η ίδια στο Instagram.

Η Ιβάνα, που μέσα από το Μουντιάλ έφτασε να έχει περισσότερους από 3,3 εκατ. followers στο Instagram και δεκάδες χορηγούς, δημοσιεύσει συνεχώς φωτογραφίες από τη Μύκονο και γράφει πόσο την αγαπά. Είδε μάλιστα και τον Σακίλ Ο’ Νιλ να παίζει μουσική και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί του.

Η Ιβάνα Κνολ απολαμβάνει τα μπάνια της στο πανέμορφο νησί, φορώντας πάντα τα μικροσκοπικά μπικίνι της και προκαλώντας μια μικρή… αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Η Ιβάνα Κνολ, η οποία κάνει καριέρα ως το «κορίτσι του Μουντιάλ», αφού ο κόσμος την έμαθε μέσα από τις φωτογραφήσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μένει μόνιμα στο Μαϊάμι, αλλά πέρασε το καλοκαίρι της στην Ευρώπη.











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο στρίπερ που «εισέβαλε» στο πάρτι γενεθλίων της και της χόρεψε… προκαλώντας χαμό!

Τζένη Θεωνά: Λιώνει βλέποντας τον μπαμπά της να καμαρώνει τον δεύτερο εγγονό

Στέλιος Διονυσίου: Η μεγάλη του κόρη έκλεισε τα 20 και είναι μια στιλάτη κούκλα!

Κωνσταντίνος Αργυρός για τη σύζυγό του: «Η Αλεξάνδρα έχει διαβάσει την ψυχή μου, νιώθω ασφάλεια μαζί της»

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μια τούρτα, δύο φίλοι και ένας χαλασμένος αναπτήρας έγραψαν ιστορία στην πιο απρόβλεπτη έκπληξη

Άγγελος Λάτσιος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν την ορκωμοσία, η νοσηλεία και τα δάκρυα της Μενεγάκη

Νικήτας Τσακίρογλου: «Σωματικά δεν υπάρχει… Μακάρι να γίνει το θαύμα» - Η κατάσταση υγείας της Χρυσούλας Διαβάτη

Συνάντηση κορυφής στον Πόρο! Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη, Βασίλης, ορκίστηκε δίπλα στον Άγγελο Λάτσιο στο ναυτικό

Rita Wilson: Έχασε το πορτοφόλι της και έμαθε να κάνει φανουρόπιτα για να το βρει

Ζαρίφη- Καβατζίκης:Προχθές τον ξέχασε, χθες δεν τον είδε -γιατί πήγε αλλού- τρομάζουμε για το τι έχει γίνει σήμερα