Ο Μαυροβούνιος τεχνικός των «πράσινων» χαρακτήρισε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στον αργό ρυθμό παιχνιδιού και ζήτησε από τους παίκτες του να αποφύγουν να μπουν στο δικό της, ενώ ζήτησε άμυνα και υπομονή.

Αναλυτικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζουμε πως παίζει η Γαλατάσαραϊ. Θεωρώ πως είναι ίσως μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σε ότι αφορά τον αργό ρυθμό παιχνιδιού. Είναι μια ομάδα που ξέρει να… ανοίγει καλά το γήπεδο. Πρέπει να αποφύγουμε να παίξουμε στο ρυθμό τους, να μην "μπούμε" στο δικό τους παιχνίδι. Θα χρειαστεί να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε σωστά τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται η Γαλατά».

Ο υγιής πλέον Λευτέρης Μποχωριδης συμπλήρωσε πως: «Είμαι και πάλι έτοιμος να αγωνιστώ. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να μπούμε δυνατά από την αρχή για να νικήσουμε. Γνωρίζουμε πως οι απουσίες μας είναι σημαντικές, γιατί έχουμε ανάγκη κάθε παίκτη. Όσοι παίζουμε, όμως, θα παίξουμε για τη νίκη, παρά τις απουσίες μας.

Η Γαλατά δείχνει χαρακτήρα συνολικά. Εγώ θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα κριθεί από εμάς και το πως θα μπούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος για να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι ο Αρόγιο είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Γαλατά και θα τον προσέξουμε, όπως θα τους προσέξουμε όλους».

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε πως: «Ξέρουμε πόσο πολύτιμοι είναι οι παίκτες που απουσιάζουν. Πρέπει να παίξουμε και για αυτούς που λείπουν. Το αυριανό ματς είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Προσωπικά, είμαι έτοιμος και θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει. Είναι πολύ σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας για να φτάσουμε στο στόχο της νίκης.

Ξέρουμε πως παίζει η Γαλατά, την έχουμε παρακολουθήσει σε βίντεο. Θεωρώ ότι είναι πολύ βασικό να μην αφήσουμε περιθώρια να νομίζει η Γαλατά ότι θα της είναι εύκολο να νικήσει. Πρέπει να παίξουμε δυνατά, σώμα με σώμα, και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Όσοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι, θα παλέψουμε και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!