Την ανάγκη να αλλάξει πρόσωπο και νοοτροπία ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στη συνέχεια της σειράς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισαν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Εστέμπαν Μπατίστα.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά χρειάζονται τρεις νίκες για να περάσει μια ομάδα στο Final Four. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να αλλάξουμε την πνευματική μας προσέγγιση στον αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά πιστεύω πως έχουμε τύχη σε αυτή τη σειρά», ανέφερε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός σέντερ είπε: «Είναι μια μακρά σειρά αγώνων. Θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα, παίζει στην έδρα της και νιώθει άνετα, οπότε θα αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο. Εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τόσο άνετα, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague