Για την αυριανή (06/04, 20:00) εντός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, μίλησε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο 65χρονος προπονητής, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Νέντοβιτς και Λάζιτς, τονίζοντας πως η συμμετοχή του πρώτου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ, στη συνέχεια στάθηκε και στη χημεία, αλλά και την ποιότητα που έχουν οι Πειραιώτες.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, άσχετα αν έχουμε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες, όπως δείχνει η βαθμολογία. Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Γνωρίζονται εξαιρετικά καλά, σκοράρουν πολλά εύκολα καλάθια γιατί γνωρίζονται. Πρέπει να μειώσουμε αυτά τα καλάθια για να μην σκοράρουν τους με τον συνηθισμένο τρόπο».

Για την απουσία των Νέντοβιτς και Λάζιτς: «Ο Λάζιτς άρχισε να προπονείται πιο σκληρά. Προπονείται και ο Νέντοβιτς, θα δούμε αύριο αν θα είναι στην ομάδα. Ο Μπεντίλ είναι εκτός για μια εβδομάδα μέχρι στιγμής, οπότε θα δούμε την εξέλιξη».

Για τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ: «Αυτό που έγινε πριν δεν μας βοηθάει για το αύριο. Ας το ξεχάσουμε και ας παίξουμε άμυνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απέδρασαν από το Μιλγουόκι οι Μπουλς

Φωτογραφήθηκε με Ρέτσο-Σάλιακα και έδωσε φανέλα του ο Παπανικολάου

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ