Έχασε, αλλά θα μπορούσε να νικήσει. Αυτό δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα (78-69), δίνοντας κυρίως βάση στην απροσεξία της άμυνας σε ορισμένες περιπτώσεις και στην αστοχία στην επίθεση.

«Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι. Παρά την αστοχία μας, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα εφόσον ήμασταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές στον αγώνα που έμοιαζε σαν φιλικό. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θεωρώ πως μαζί με τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρμπαχτσε, παρότι η τελευταία δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, είναι από τα μεγάλα φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα που αποτελείται από παίκτες που είναι πολλά χρόνια μαζί. Αυτό φάνηκε σε πολλές στιγμές του αγώνα όπου εκμεταλλεύτηκε την ομοιογένειά της» είπε ο Μαυροβούνιος κόουτς του τριφυλλιού.

Όσο για τη δική του επιστροφή στη Βαρκελώνη υπογράμμισε πως: «Για μένα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που γύρισα εδώ. Πάντα είναι ευχάριστο να βρίσκομαι στη Βαρκελώνη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»