Ουδόλως ασχολήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς με τη μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και τόνισε πως πλέον, με την κόπωση και τους τραυματισμούς που υπάρχουν, στόχος είναι μόνο οι βαθμοί.

«Πλησιάζουμε στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι παίκτες να κρατήσουν την υγεία τους. Είχαν προβλήματα κάποιοι παίκτες μας. Και του Πανιωνίου που δεν έχουν τόσο μεγάλο ρόστερ όπως το δικό μας. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν κι αλλιώς. Ευτυχώς κρατήσαμε το 1-0 και είμαστε ευχαριστημένοι», τόνισε, ενώ για τις ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι είπε: «Πάντα ασχολούμαστε με τις φάσεις τόσο επιθετικές, όσο και αμυντικές. Μετά από τόσα παιχνίδια η συγκέντρωση πέφτει. Όλα τα παιχνίδια στα play offs κρίνονται στο γκολ. Αυτό έχει σχέση με την κούραση και τη συγκέντρωση. Το μυαλό δεν λειτουργεί σωστά. Σημασία έχει όπως είπα οι παίκτες να έχουν υγεία και να κρατήσουμε την πρώτη θέση στην οποία βρισκόμαστε».

Για την αντικατάσταση του Πούγγουρα είπε: «Τον γνωρίζω πολύ καλά από τις μικρές ηλικίες. Ξέρω πως είναι άξιος και καλός ποδοσφαιριστής. Είχε κάρτα σήμερα, μας απείλησαν από την πλευρά του και δεν ήθελα να ρισκάρω να δεχτεί κάρτα και να μείνουμε με δέκα παίκτες γι' αυτό τον έβγαλα στο ημίχρονο».

Κληθείς να σχολιάσει τη φτωχή παρουσία του κόσμου στα play offs είπε: «Συμφωνώ δεν είναι ωραία εικόνα τα γήπεδα να είναι άδεια. Δεν είναι ευχάριστο αυτό. Βέβαια δεν ήταν γεμάτα και στην κανονική σεζόν. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δίνουμε το 100% μέχρι την τελευταία ημέρα».

Τέλος, για τις αποδοκιμασίες για τον Πέλκα τόνισε: «Δεν είχε σχέση με τον Πανιώνιο και την ομάδα. Το δήλωσε και ο ίδιος. Ήταν λάθος του που πανηγύρισε έτσι, είναι νέος παίκτης και μόνο αυτός ξέρει γιατί πανηγύρισε έτσι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τεράστια ευκαιρία του Ζαρουρί και η εξουδετέρωση κάθε απειλής του ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι

Καστορίνα: «Είμαστε δίπλα στον Λουτσέσκου και τον πατέρα του - Ισορροπημένο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Μπενίτεθ: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία - Εύχομαι τα καλύτερα στον Λουτσέσκου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Αθανασίου: «Μπορούσε να ''κλέψει'' το ματς ο Παναθηναϊκός - Η καλύτερη ανασταλτική του λειτουργία φέτος στην Τούμπα»

Έφυγε τρέχοντας από το γήπεδο ο Λουτσέσκου - Αναχωρεί εσπευσμένα για Βουκουρέστι λόγω του πατέρα του

Ο σοβαρός Παναθηναϊκός έγινε… ρυθμιστής του τίτλου και φρέναρε τον ΠΑΟΚ!

Παπαδόπουλος: «Και σε εμάς αν γινόταν ό,τι συνέβη στο ακυρωθέν γκολ του Άρη, σίγουρα θα διαμαρτυρόμασταν»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας για Καραϊσκάκη με μηχανοκίνητη πορεία

ΠΑΕ Άρης: «Οι λέξεις ''ντροπή'' και ''ξεφτίλα'' έχουν χάσει πια τη σημασία τους - Κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Έκπληξη από τον Νίκολιτς στην ενδεκάδα της ΑΕΚ!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.