Ο Αντερλάν Σάντος είναι ο κεντρικός αμυντικός για την απόκτηση του οποίου επέμενε το περασμένο καλοκαίρι ο Μάρκο Σίλβα, αλλά ο Βραζιλιάνος στόπερ έκανε μεταγραφή από τη Μπράγκα στη Βαλένθια, με την ισπανική ομάδα να πληρώνει περίπου έξι εκ. ευρώ για την απόκτηση του λατινοαμερικάνου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η πρώτη σεζόν του πανύψηλου κεντρικού μπακ στο “Μεστάγια” μάλλον δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι ιθύνοντες των “νυχτερίδων” και γι' αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχουν δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, που αναφέρουν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από τη Βαλένθια. Χρήζει δε ιδιαίτερης μνείας η πληροφορία που θέλει την ισπανική ομάδα να συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του Βραζιλιάνου στόπερ για τη νέα σεζόν και αυτή θα ήταν μια ιδανική εξέλιξη για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Η επιθυμία του Σίλβα για την απόκτηση του Σάντος είναι δεδομένη και στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά απ' το χέρι τους προκειμένου να υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο πρώην στόπερ της Μπράγκα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχει το ίδιο ύψος με τον Ντα Κόστα και είναι στόπερ με το ίδιο στυλ.

Σαφώς όμως ο Βραζιλιάνος υπερτερεί σε πολλά έναντι του Μαροκινού και γι΄αυτό το λόγο ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τον Σάντος στον Πειραιά. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” και αναμένονται εξελίξεις.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο στόπερ της Βαλένθια δεν είναι η μοναδική επιλογή που έχει στα υπόψιν ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στις πρώτες θέσεις της λίστας που έχει καταρτίσει ο Μάρκο Σίλβα είναι ο Ζαμπράνο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Σεμέδο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενώ στα υπόψιν παραμένει και ο Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, με τον οποίο είχαν ασχοληθεί το περασμένο καλοκαίρι οι “ερυθρόλευκοι”.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλικό μεγάλου συμβολισμού μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Γρηγορίου: «Δίνω τα εύσημα μου στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντέμης: Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά, έτσι θέλει και ο Αλμέιδα - Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τύχη, σημαίνει πίστη

Βοργιάς: «Αν δεν ερχόταν ο Γερμανός διαιτητής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ - Με εξέπληξε ο Αλμέιδα»

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»