Οι «νερατζούρι» ήταν μεν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με τον Έρικσεν «μπλοκαρισμένο» δυσκολεύθηκαν να φτιάξουν πολλές φάσεις απέναντι στους Γερμανούς, που αμύνθηκαν σθεναρά, παρότι είχαν τα… θεματάκια τους μπροστά.

Μάλιστα, η κλασικότερη φάση της Ίντερ καταγράφηκε στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου, όταν μετά από… αλαλούμ στα καρέ της Γκλάντμπαχ, η μπάλα έφτασε στον Λουκάκου που, περιέργως, αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής!

Ωστόσο, ο Βέλγος επιθετικός πήρε το… αίμα του πίσω νωρίς-νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 49’ σκόραρε από κοντά κι έκανε το 1-0 για την ιταλική ομάδα…

Ένα αντικανονικό μαρκάρισμα του Βιδάλ μέσα στην περιοχή, πάνω στον Τουράμ, έφερε τα… πάνω κάτω καθώς ο Μπενσεμπαϊνί φρόντισε να ευστοχήσει στο πέναλτι και να ισοφαρίσει από το… πουθενά για τα «πουλάρια», λίγα λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού!

Μάλιστα, στο 79ο λεπτό ο Πλεά έχασε τεράστια ευκαιρία για να «κλέψει» το ματς για λογαριασμό της Γκλάντμπαχ και λίγο έλειψε αυτό να κοστίσει στην ομάδα του, αφού δύο λεπτά μετά ο Μαρτίνες έκανε ένα «ξερό» σουτ από κοντά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ζόμερ.

Έστω και με μερικά λεπτά καθυστέρηση, η Γκλάντμπαχ πήρε το προβάδισμα, καθώς από την φοβερή κάθετη μπαλιά του Νόιχαους για τον Χόφμαν ο δεύτερος πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Χαντάνοβιτς στο τετ α τετ από θέση πλάγια δεξιά, κάνοντας το 1-2 και την ολική ανατροπή!

Ο Λουκάκου όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη… Έτσι, κι ενώ το ρολόι έδειχνε 90’, ο Βέλγος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, σκοράροντας για ένατο διαδοχικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, πετυχαινοντας το 2-2 και σώζοντας τον βαθμό για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε…

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:

Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3
(54’ Μόντριτς, 59’ Τζούνιορ - 29’ Τετέ, 33’ (αυτ.) Βαράν, 42’ Σάλομον)

Ίντερ-Γκλάντμπαχ 2-2
(49’, 90, Λουκάκου - 63’ (πεν.) Μπενσεμπαϊνί, 84’ Χόφμαν)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου
Γκλάντμπαχ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ίντερ (19:55)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube