Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της Ίντερ, Βάλτερ Ζένγκα, μιλώντας στο ιταλικό ραδιόφωνο« Anch’io Sport», αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο νέο πρότζεκτ της Ίντερ υπό τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, σχολίασε τη νέα Serie A, ενώ τόνισε έτοιμος για καινούργιες προκλήσεις.

«H Ίντερ οφείλει να βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σπαλέτι έχει κάνει αλλαγές σε κομμάτια του παιχνιδιού που ο σύλλογος δυσκολευόταν την προηγούμενη σεζόν. Η περυσινή χρονιά ήταν πολύ κακή, αλλά το κλαμπ έπραξε σωστά, αφού επέλεξε τους σωστούς παίκτες για το πλάνο του προπονητή.

Η Ίντερ δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκή έξοδο, όμως κορυφαίοι παίκτες, όπως ο Μπόρχα Βαλέρο υπέγραψαν μαζί της και πλέον νικά χωρίς απαραίτητα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ζαπατίνι και Σπαλέτι είναι εξαιρετικό δίδυμο. Ο κόουτς τα κατάφερε πολύ καλά πέρυσι, όπως και οι Μαουρίτσιο Σάρι και Σιμόνε Ιντζάγκι. Δεν έχει σημασία εάν ήταν η πρώτη επιλογή της Ίντερ. Όταν μία ομάδα αναζητά προπονητή, πολλά ονόματα ακούγονται και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις συζητήσεις που προκύπτουν. Κι εγώ όταν πήγα στη Σαμπντόρια, δεν αποτελούσα την πρώτη επιλογή.

Κατά την προσωπική μου άποψη, η Νάπολι είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Διαθέτει καταπληκτικό ρόστερ. Από τις μικρότερες ομάδες η Κροτόνε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με την Ίντερ, ενώ η Σπαλ δεν τα κατάφερε τόσο καλά, σε αντίθεση με την Κάλιαρι.

Όσον αφορά το δικό μου μέλλον, βρίσκομαι μακριά από τους πάγκους τέσσερις μήνες και αισθάνομαι έτοιμος να επιστρέψω».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube