Εφιαλτική ήταν η βραδιά της Ίντερ, αφού η τρομερή Μπόντο/Γκλιμτ, συνέχισε να κάνει θαύματα! Οι Νορβηγοί, νίκησαν και στο Μιλάνο τους «νερατζούρι» με σκορ 2-1 και τους άφησαν εκτός Ευρώπης, συνεχίζοντας στη φάση των «16» του Champions League.

Λίγο πριν την... καταστροφή όμως οι φίλοι της Ίντερ, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δυο θρύλους της ομάδας από το παρελθόν! Συγκεκριμένα, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Μπόντο/Γκλιμτ, ο τρομερός Κριστιάν Βιέρι και ο Ρονάλντο το «φαινόμενο» τιμήθηκαν από τους «νερατζούρι» και προκάλεσαν... σεισμό στο γήπεδο!

Αμφότεροι πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και θύμισαν ένδοξες στιγμές της ομάδας στους οπαδούς της Ίντερ. Για την ιστορία Βιέρι και Ρονάλντο, πέτυχαν συνολικά 176 τέρματα, με τον Ιταλό να μετρά 123 και τον Βραζιλιάνο, 53!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»

Νικολακόπουλος: «Πολύ επικίνδυνη η Ναϊμέγκεν, ο Ολυμπιακός θα το πληρώσει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος»

Πρωτάρα στ' αστέρια η Ναϊμέγκεν: Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού