Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν την έναρξη της σεζόν δίνει σήμερα το βράδυ (21.30, Cosmote Sport, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) ο Ολυμπιακός. Μετά από αυτό με τη Νάπολι, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στο Μπάρι από την Ίντερ και μέσα σε λίγες ημέρες θα τεστάρουν για δεύτερη φορά τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Οι Πειραιώτες έδειξαν καλό πρόσωπο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι παρότι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα (2-1). Είχαν συνοχή, καλή ανασταλτική λειτουργία και πρέσαραν διαρκώς. Παρόλα αυτά, δημιούργησαν λίγες τελικές απέναντι βέβαια σε ένα καταπληκτικό σύνολο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως έμεινε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος και η ομάδα του αναμένεται να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα. Σήμερα, πάντως, θα αλλάξει όλη την ενδεκάδα και θα δώσει την ευκαιρία και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ένα μεγάλο ματς.

Ασφαλώς, θα είναι σημαντικό για τους νταμπλούχους Ελλάδας να φανεί πώς θα προσαρμοστούν στα… νέα δεδομένα. Πώς θα πρεσάρουν αφού η Ίντερ παίζει με τριάδα στα στόπερ, πώς θα αμυνθούν καθώς οι «νερατζούρι» έχουν ψηλά τα μπακ και χρησιμοποιούν δύο φορ. Ο Τζολάκης θα είναι στην εστία, πιθανότατα ο χρόνος στο δεξί άκρο της άμυνας θα μοιραστεί σε Κοστίνια-Ροντινέι, ενώ αριστερά θα βρεθεί ο Μπρούνο και στα στόπερ οι Καλογερόπουλος, Μπιανκόν.

Ο Γκαρθία με τον Μουζακίτη πιθανόν στον άξονα, μπροστά τους ο Γιαζίτσι και στα φτερά της επίθεσης οι Στρεφέτσα και Καμπελά. Μοναδικός προωθημένος ο Γιάρεμτσουκ, ενώ χρόνο αναμένεται να πάρουν οι Νασιμέντο, Λιατσικούρας.

Όσον αφορά την Ίντερ μπαίνει σε μια σεζόν με πολλές αλλαγές. Πρώτη και κύρια αυτή στον πάγκο, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να αποχωρεί και τον Κρίστιαν Κίβου να τον διαδέχεται. Ιδιαίτερες αποχωρήσεις δεν υπήρξαν στο ρόστερ, πλην των Κορέα και Αρναούτοβιτς, ενώ οι «νερατζούρι» απέκτησαν τους Λουίς Ενρίκε, Μπονί, Σούσιτς και Ζαλέφσκι. Ο Ρουμάνος κόουτς αναμένεται να κατεβάσει φουλ κομπλέ την ομάδα του ενόψει της έναρξης της Serie A.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ίντερ: Ζόμερ – Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Ενρίκε, Ντιμάρκο – Λαουτάρο, Τιράμ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Μπρούνο – Γκαρθία, Μουζακίτης – Στρεφέτσα, Γιαζίτσι, Καμπελά – Γιάρεμτσουκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Η αστυνομία αντιμετωπίζει διαφορετικά κάθε κατάσταση και αυτό προκαλεί εκνευρισμό»

Ποινική δίωξη στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για τους προπηλακισμούς στα δημοσιογραφικά της Τούμπας

ΑΕΛ Novibet: Με τέσσερις απουσίες λόγω καρτών κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Σε… αναγκαστικές αλλαγές λόγω καρτών με ΑΕΛ Novibet ενόψει playoffs

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»