Στα... προεόρτια της φιέστας για την κατάκτηση του «σκουντέτο», η Ίντερ διέλυσε με το άνετο 5-1 την Ουντινέζε και έκλεισε ιδανικά τη σεζόν στην Ιταλία.

Οι «νερατζούρι» καθάρισαν ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μέρος, με τους Γιανγκ (8’) και Έρικσεν (44’) να βρίσκουν δίχτυα και τους Μαρτίνες (55’ πέν.), Πέρισιτς (64’) και Λουκάκου (71’) να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των πρωταθλητών.

Οι «φριουλιάνι» κατάφεραν να μειώσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περέιρα στο 79’ αλλά δεν απέφυγαν μία βαριά ήττα, κλείνοντας την χρονιά με τρεις συνεχόμενες!

Στο «Τζουζέπε Μεάτσα» βρέθηκαν χίλιοι οπαδοί της Ίντερ, ενώ άλλοι 4.500 έπιασαν θέση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκτός γηπέδου, προκειμένου να πάρουν μέρος στη φιέστα για τον τίτλο.



Αναλυτικά, η 38η αγωνιστική:

Σάββατο 22/5
Κάλιαρι-Τζένοα 0-1
(15' Σομουρόντοφ)

Κροτόνε-Φιορεντίνα 0-0

Σαμπντόρια-Πάρμα 3-0
(20' Κουαλιαρέλα, 44' Κόλεϊ, 64' Γκαμπιαντίνι)

Κυριακή 23/5
Ίντερ-Ουντινέζε 5-1
(8' Γιανγκ, 44' Έρικσεν, 55' πέν. Μαρτίνες, 64' Πέρισιτς, 71' Λουκάκου - 79' πέν. Περέιρα)

Μπολόνια-Γιουβέντους (21:45)

Αταλάντα-Μίλαν (21:45)

Τορίνο-Μπενεβέντο (21:45)

Νάπολι-Βερόνα (21:45)

Σπέτσια-Ρόμα (21:45)

Σασουόλο-Λάτσιο (21:45)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube