Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εδώ και καιρό εμφάνισή του στα Γιάννενα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει λόγο να αλλάξει πολλά στον αυριανό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (17:15).

Ο 48χρονος προπονητής θα περιμένει σήμερα να δει την κατάσταση του Νίκου Κουρμπέλη, που χθες πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Αν αγωνιστεί θα πάρει τη θέση του Λουντ δίπλα στον Ζέκα, ειδάλλως υποψήφιος είναι και ο Ρέις. Ο Μολέντο θα αντικαταστήσει τον τραυματία Τελάντερ και οι υπόλοιποι λογικά θα είναι οι ίδιοι με τους Ζωσιμάδες: Ο. Βλαχοδήμος στο τέρμα, Χουλτ και Κουλιμπαλί στόπερ, Κουτρουμπής στόπερ, Ζέκα στο κέντρο, Βιγιαφάνιες σε δημιουργικό ρόλο και οι Εμποκού και Κλωναρίδης να πλαισιώνουν τον Μπεργκ.

Υπενθυμίζεται πως πέραν του Τελάντερ, που θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εκτός παραμένει και ο Λέτο, που υπολογίζεται ότι θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς μετά το ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Κατάφερε να μείνει αήττητος και… πίσω από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Έχουν ευθύνες και οι παίκτες»

Λιούμπισιτς: «Πίστευα ότι θα πάρω άλλο τρόπαιο σήμερα σπίτι»

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»

Βόλος: Πρότεινε καινούργιο σύστημα διεξαγωγής playoffs - playouts και πριμ από τη νέα σεζόν!

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – Το πρόγραμμα της «Ένωσης»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο τις ανορθογραφίες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο

Καρυπίδης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Τσορμπατζόγλου: «Έπρεπε να δώσει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός Θεός-MVP ο Λουτσέσκου»